dagen då hela klassen såg ut som zombies


tröttaste dagen i världshistorien. nästan iallafall. en lektion, kaffe med emma & en sovande ulrika hemma hos emma & flera timmars fika med elin & frida (vars klasskompisar sedan droppade in en efter en). fick i läxa att göra en spotifylista med låtar jag vill börja jamma med nu första gången efter att vi har flyttat in allt hem till elin. åh, kommer bli så gött! bilda band är nog det bästa man kan göra i höst/vintermörkret, fan vad pepp.
jag har även lyckats skriva klart min bokanalys idag. det gick rätt snabbt när man väl gick in för det, helhjärtat. totalkass är den ju, men den blev klar i tid! så fruktansvärt skönt när man vet att man inte har något på ett tag nu & om en vecka är jag i stockholm & dansar till benga. kan knappt förstå det. dansar till benga! sen ska vi även gå på en salvador dali utställning, lär bli grymt. enligt oliver är det grymt iallafall. jag väljer att lita på oliver. nej gud vad jag längtar. komma bort i fyra dagar, vilken grej. med en biljett som inte är min. har fått lära mig ett nytt personnummer, ifall de skulle fråga. och förresten så tappar jag min plånbok denna helgen, därför kan jag inte visa mitt leg på tåget då, eheh! jajustja, tatueringen blir ju förhoppningsvis också klar på riktigt under mitt stockholmsbesök. det har jag ju längtat efter sen i påskas. vad konstigt det kommer kännas, när den väl är klar alltså. men då börjar jag på nya motiv, nom!

imorgon är det bild & foto som väntar i skolan & en linnea som vill att jag följer med på hiphopkväll på underjorden & tro mig, JAG VILL. helvetesekonomi alltså. men jag ska nog lösa det på något sätt, lär ju bli grymt. behöver få dansa av mig lite ångest & press ändå, gör mig nog bara gott.

nu fick jag ett samtal vilket på sätt & vis räddade min kväll. nu kan jag nog somna lite lättare. så jag kör på det.


liftaren


försov mig idag. jag försov mig med sex timmar. när jag såg att väckarklockan stod på 1:48 när jag vaknade förstod jag inte så mycket, ifall det var natt eller dag. märkte efter ett tag att det var ljust i rummet & att jag var utvilad. jobbigt, eftersom jag var taggad på att åka till skolan idag, & det händer ju inte varje dag om man säger så.

har fortfarande inte skrivit klart min bokanalys. boken är "Liftarens guide till galaxen" & har nu, alldeles försent, insett att det inte är den lättaste boken att analysera. inte alls. och eftersom jag är hundratio på att min lärare har läst den, kan jag inte ordbajsa fram en uppsats. fuck.
imorgon är det även nationella som gäller. uppsatsskrivning i fem timmar, utan paus. har shoppat på hemköp idag, men glömde köpa det viktigaste; HUMMUS. hur kunde jag? har iallafall massa annat gott. alltså kommer jag sitta & mumsa istället för att skriva en vettig uppsats. lika bra. kan dock inte hjälpa att jag känner mig lite nervös över att komma upp i tid imorgon, med tanke på imorse. dörrarna stängs klockan 08.30 & jag förstår inte hur jag ska kunna komma upp i tid, dvs 06.30. herregyd.

förövrigt så fantiserar jag om livet om ett halvår, när fyra års gymnasietid tar slut. kanske kommer jag upp på fötter då? jag vet inte alls, men jag hoppas det. det tisslas & tasslas om berlin & i mina öron låter det helt fantastiskt. jag har aldrig varit i berlin! jag har aldrig varit någonstans! om ett halvår är jag helt fri till att upptäcka det jag inte fått upptäcka än. flytta till berlin ett tag, varför inte? eller london, barcelona? åh, så mycket att välja bland. fantastiskt. annars kan man ju lifta ett tag. är nog lite inspirerad efter allt läsande om liftande. gött.

annat som inte vill försvinna ur tankarna är paranormal activity & det ständiga grälet mellan hjärta & hjärna. jag har lagt märke till att jag inte är den enda som lider utav dessa hjärnspöken. vilket är tråkigt, eller skönt, jag vet inte. nej, det är inte tillfälle att bli blödig. inte ikväll. ikväll ska jag istället bädda sängen med nytvättade lakan. och så ska jag ju försöka få klart bokanalyshelvetet också. önska mig lycka till!


 älskling


den nya söndagen


eftersom jag alltid är ledig på måndagar nuförtiden blir måndagen den nya söndagen, även fast den gamla hederliga söndagen ännu lever kvar. alltså har jag två söndagar i veckan, vilket känns lite sisådär. två dagar då man inte gör någonting alls. känner sig bakfull även fast man inte fått i sig en droppe alkohol kvällen innan & tankarna är sådär löjligt blödiga. i två dygn. OK, nu ska jag väl inte klaga egentligen, jag är ju faktiskt ledig på måndagar, men det känns ju som att man slösar bort två viktiga dagar samt att den gamla tisdagen har blivit den nya måndagen, vilket också är en slags ångestdag, det är då veckan börjar igen. på en tisdag! jag vet inte, jag yrar. är nyvaken & har fortfarande inte skrivit den där bokanalysen jag skulle tatt tag i igår. lite självdiciplin hade inte skadat, va.

jag är fortfarande pepp på hela den här bandgrejen, även fast jag inte har något minne utav ifall vi bestämde någon "nästa gång" eller liknande. ibland tänker jag att man kanske borde börja ta det lite lugnare med alkoholen. men bara ibland. men det ordnar sig med bandet, jag har ju alla på facebook ändå, haha.

jag har inte ens börjat min dag än, och klockan är 14.27. samma gamla knut på huvudet som jag har haft i tre dygn & samma gamla mascara. brorsans gamla power rangers-kalsonger på mig & pappas gamla tröja. jag saknar allt det där ibland, när alla bodde ihop & man kunde låna allt utav alla hela tiden. även fast jag inte hade några systrar att låna utav, så var det fint. storebröder är det bästa hursomhelst, där kunde man hitta hur mycket roligt som helst. nu är det jag & mamma & vi har inte ens samma skostorlek. det blir inte mycket mer lånat än någon mascara när min egna har hunnit bli torr innan pengarna har rullat in på kontot. saknar lånandet helt enkelt. längtar efter en sambo med en stor garderob & spännande saker att låna. hon/han dyker nog upp en vacker dag, tänker jag. 

nu tar jag tag i dagen, lyssnar klart på strokes-skivan & skriver sedan klart bokanalysen, dammsuger lägenheten & pantar burkar. OK, kanske pantar jag inte burkar idag. det betyder ju att man skulle behöva gå ut bland människor. det känner jag inte för idag. 
hurray för dubbelsöndagen!




& hurray för power rangers, speciellt när de sitter på kalsonger!
(ps. glöm inte rockclassics.blogg.se)

det värsta jag varit med om


trasiga kalasbyxor


jag har haft min fotoblogg ett bra tag nu & nu var det dags att börja skriva av sig också. mest pga att hela dagboksgrejen tar slut varje gång favoritpennan tar slut & minnet är inte som det har varit, alltså kan det ju vara intressant att försöka börja skriva ner & minnas.

min fredag var bra. magnus, frida, elin & jag ska starta ett band, och det känns helt fantastiskt. senast jag var med i ett band var 2006, då vi spelade otight punk. eller, "punk". men det var ju roligt, och det tror jag att vi fyra också kommer ha. elin har en källare vi kan repa gratis i (!), eller om det var ett garage. det var redan lite väl mycket alkohol i kroppen när detta kom på tal. men det är fantastiskt, helt gratis!
vi satt iallafall hemma hos mig (magnus, amy, sabina, elin, frida & jag) & drack oss berusade samt åt dåligt lagad middag, made by me. skönt att vi alla kom bra överrens. jätteskönt. sedan blev det sejdeln & söta män som tog hand om mig då jag blev lämnad ensam (hade inte råd med inträde till storan). gratis fika från den (otäcka) kristna vagnen som står på järntorget & värmer alla frusna/fulla själar med varmt kaffe. telefonsamtal långt in i natten & en hemsk bakfylla dagen efter.
dagen efter åkte jag hem till melisa för film, cola, chips & choklad. & cigaretter. såg paranormal activity (hjälp hjälp hjälp hjälp) & 500 days of summer. jag brukar inte bli särskilt rädd utav skräckfilmer, men när vi såg paranormal activity grät jag av skräck. FY. FAN. men det var fint hursomhelst.
idag, söndag, händer inte så mycket. plockat upp hemma efter fredagen & tänkte snart ta tag i en bokrecension. jävligt sugen på choklad är jag iallafall. vill baka en kladdkaka, men eftersom jag är den enda här hemma som tycker om kladdkaka blir jag ju tvungen att äta upp hela själv. hehe. he. nej, ingen kladdkaka idag inte. kanske ett bad, det räcker.

annars är det väl ungefär som vanligt. klumpen/hålet i magen värker (jag kan inte riktigt bestämma mig ifall det är ett stort svart hål som suger i sig allt eller ifall det är en trettio ton tung klump som bara ligger där & är tung. kanske är det en blandning utav båda två.). nu är det elva dagar kvar & efter att de där dagarna är slut vet jag inte vad jag ska ta mig till. och det är nästan dags att bestämma sig. jävla hjärna/hjärta.


mina kalasbyxor är förresten jävligt trasiga. mina sista hela kalasbyxor är trasiga & jag har inte en krona kvar.




dagens kärlek, igen & igen & igen & igen

RSS 2.0