niven & jag

äntligen har the knife släppts på spotify. nu kan jag äntligen göra mina drömlistor, både de dansanta & de lugna kommer nu bli mästerliga spellistor. kan dö lycklig.
jag funderar på en cigarett, det var ett tag sen nu, över 24h. men det känns så kallt & blött ute, även fast jag inte ens har kikat ut en enda gång idag. blev väckt utav mamma vid två, då hon tyckte att det var dags att gå upp. stod i duschen överdrivet länge under nästande kokande vatten. åt mat & har nu suttit i soffan sen dess. jag har ett stort prov & en stor redovisning på onsdag, den sista skoldagen denna terminen. såklart har jag inte börjat med något än. vart fan är min självdiciplin?
dessutom var det obehagligt att sova ensam i natt. vänj er aldrig med att sova bredvid någon annan, om ni vet med er att det är något utav det bästa ni vet. OK? bra. det är mitt tips till er.
men nej, nu ska jag ta den där förbannade cigaretten, må lite piggare, koka lite te & plocka upp skolböckerna. tjing.

åttiotalspinglan

en fantastisk helg känns i kroppen idag, söndag. jag får nog sluta ha så roligt. lite tråkigare & kanske skulle jag vara snäppet piggare idag. kanske hade jag & maja hunnit till liseberg idag, ifall vi inte haft så roligt igår.
fredagen började med en pizza på stigbergstorget med melisa. hälsade på hos henne & hennes nya rum vid kaptensgatan. fint! sedan var det förfest hos chrippe med bra folk. bra folk som till slut blev berusat folk. jätteberusat folk. röda sten & bartömning & det enda som var billigt var rosévinet. hade ju tänkt dricka en massa billig bärs, men icke. blev en dyr & ett glas vin. kramp i magen & jag fångar upp linnea som är villig att gå & äta istället för att stå inne i den bokstavliga dimman & dansa. vegburgare & äckliga köttisar överallt. fick ett sms med en kod & jag lekte inbrottstjuv när jag smög in i lägenheten där borta, igen. hittade in till sängen & kröp ner bredvid en varm kropp.
vaknade & mötte maja i stan. vi var en timme sena i huvudet. klockan var inte två, utan tre & affärerna vi ville till stängde. jag lagade en middag till oss & vi åkte till thea för glöggfest, julpyntade & fina. hela kvällen var jag majas åttiotalspingla. glögg i koppar som rymde en halv flaska & dödsglöggen som brände sönder halsen. vin & celine dion & dans & dans & dans & pepparkakor & snurrsnurr. klockan blev fem i fyra & mitt i dansen märker vi att sista spårvagnen går fyra. vi springer & vi missar den. vi tar en vagn som inte ens går halvvägs. äter på samma gatukök som kvällen innan. telefonsamtal & gratis taxi & plötsligt är jag & maja på väg till en plats i göteborg som vi aldrig hört talas om, vingliga & glada. efterfest till klockan halv sju då alla kände att det var dags att lägga av med alkoholen. delade soffa med samma varma kropp som kvällen innan & vaknade alldeles för tidigt med tanke på när jag till slut somnade. gick upp, snurrig & förvirrad. skrek på maja som klev ut ur sovrummet, klädde på oss & började leta efter sätt att ta sig in till stan igen. vi satt & frös i fyrtio minuter i väntan på bussen. men det var det nog värt, tror jag. nu har jag inte ett öre kvar & jag är inte alls den där snygga åttiotalspinglan längre.

redo

jag förbereder mig psykiskt här i soffan. förbereder mig för all öl som ska fylla min kropp imorgon. den här hemsidan fick mig att inse att det inte bara är jag & mina nära & kära som skickar sms som är liiite väl ibland på fyllan: http://nattensmess.se/
TREVLIG HELG

storebröder

sitter & försöker skriva klart mitt tal som jag ska hålla imorgon. temat är relationer & starka band, jag har valt att prata om mina bröder. borde vara det lättaste som finns, men på något sätt blir det lättaste som finns det svåraste, direkt när det har med skola att göra. förstår inte. har verkligen ingen lust till det här. tur att jag har valt världens sötaste bild på mina bröder iallafall, den piggar upp.
igår försökte jag förtränga mina problem, men det gick inte så bra, så jag flydde till andra lång. var framme halv tolv & hetsdrack öl tills det stängde. därefter svepte vi en öl på stars n' bars & jag åkte ännu en gång till den där lägenheten i det andra ghettot. känns lustigt det där. men skönt. det är skönt att komma ifrån lite. och jag behöver det som mest just nu. så tack till dig som låter mig spendera mina nätter hos dig.
nej, nu jävlar. nu ska jag skriva för fulla muggar. antar att jag inte kommer skriva mer i talmanuset än på facebookchatten, men det får väl gå an.

helvetet

känns som att det inte kan bli värre

tredagarsbakfyllan

jag har ingen aning om varför jag sätter mig i sådana svåra situationer hela tiden. kanske är det inte svårt för dig, men det verkar som att allt jag gör är tvunget att vara en kamp. allt jag vill är att kunna känna mig trygg & uppskattad. men jag ska då fan alltid gå & krångla till det, på något sätt. på något sätt blir allt ett problem. om du skulle veta, skulle du antagligen tycka att det var det enklaste som fanns. enklaste besluten i hela världen. men nej, det är ta mig fan tusen tankar bakom varje beslut.
helgen var välbehövlig. mer alkohol & vänner, mer närhet & skratt än på länge. en tredagarsfylla utan dess like. men det var jag värd, jahadu! fredagen var öl & ännu mer öl på både sejdeln & röda sten. spårvagnsresa ut till ett ghetto som inte var mitt & knastriga skivor. frukost med levande ljus & en något bakfull stämning. hem & mat & hem till bror på discofest. queen i den bokstavliga dimman & varannan rom & cola samt varannan öl. stars n' bars & electro, massvis med öl & smsraggning. spårvagnsresa ut till lägenheten som inte var min & en stor sejdel med vatten är det jag minns. upp med tuppen & hem till soffan. vila & vila & inget mer än så. sms & pepp & det blev visst en söndagsfylla till slut ändå. ölen smakar, tro det eller ej, gott & jag försvinner till slut till lägenheten igen. måndag & helgen är officiellt slut. ingen mer öl. bara en tredagarsbakfylla.

nu har helgen vecka fyrtioåtta tagit slut


har spenderat fem dagar i stockholm. har alltså spenderat kära helgen v.48 i stockholm. det var kanske den finaste av alla 48-helgerna hittills. ja, antagligen. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det är för tätt inpå än så länge. för mycket som ska tänkas igenom & hanteras. det blir nog bra, allt det där, till slut.  jag försöker övertyga mig själv om det iallafall. om att jag trivs i det jag har gett mig in på. även fast jag börjar ana att jag förmodligen vantrivs mer än trivs. men det är fortfarande ett mysterium.
det var fint för det mesta, hur som helst. det var vänner & det var fylla & det var cigaretter i sängen & det var händer över hela kroppen & det var hemmalagat & det var hämtat & det var kallt & det var svettigt & det var glögg & det var ont & det var fint. vi sjöng om att helgen vecka fyrtioåtta snart skulle ta slut & nu är den över, igen.



igår tatuerade jag mig. det här är resultatet:
(min brors verk. ville paajanen, stuck tattoo, stockholm.)


RSS 2.0