mmmmmm










tänk om man var sådär liten & söt igen. kolla vilken liten paajanen! haaaha. då kanske alla skulle vara snälla mot mig också. om jag såg ut sådär. liten & gölli. eller nej i'm sorry, folk kommer alltid vara idioter.









fast den där hade man väl inte kunnat såra? eller jo just ja jag var sårad under den tiden också. sjukt att jag verkligen minns vilka mina problem var under den tiden, bara jag ser bilderna. det är ju hur längesen som helst! typ i alla fall. 


igår natt låg jag vaken, i min soffa (alla mina lakan var visst fortfarande blöta efter tvätten) & fick hjälp & tips av en främling. det var nog det som räddade min kväll till slut. det var ett tag sen jag hade en sådan snefylla & det var nästan otäckt vilka sjuka tankar som flög igenom mitt huvud i alldeles för många timmar. grät som ett barn & vred mig av ångest i soffan. fast tyst tyst så att inte mina gäster skulle vakna. usch & fy. det här får mig verkligen att vilja ta en paus från alkoholen. jag kan ju uppenbarligen inte kontrollera det längre. 

aja, det var väl ett uppfriskande inlägg det här, va! ni har i alla fall fått se massa gamla bilder på mig, som annars ligger sjukt undangömt i mina hemliga arkiv, hehe. kom ju på att jag knappt har några äldre vänner kvar så nu vet ni alla hur jag såg ut en gång i tiden. hurray! fuck yeah! hejdå!!!!!





if i was a bird i would fly high over the world


fan vad jag älskar the knife. så. då var det sagt, igen. bara så att ni vet; dom är fan bäst.

sitter nyduschad med en snus under läppen (hittade en dosa i min tygväska som återfanns igår efter midsommarafton) och lyssnar på knife. det är gött ska ni veta. solen skiner och hela lägenheten skakar av basen. fedt.
har besök från uppsala här i lägenheten. just nu är dom två pinglorna ute och letar fynd på stan, medan jag är fast hemma för att jag ska tvätta. kuuul. nä men det är la gött att tvätta tänker jag. 
nej usch vilket tråkigt inlägg. haha. men ja, bara så att ni vet så mår jag bra & midsommar hos thea var underbart. 




jag hade en dröm i natt förresten, den var fin. mer än så berättar jag inte. fast jag önskar nog att det var på riktigt istället.






vnidufhbp

min bror frågar mig på facebookchatten ifall jag vill hänga med och fira midsommar i dalsland istället. det känns läskigt lockande alltså. jag vet inte alls vad jag ska göra nu. fan också.



truth be told


allt jag skriver låter bittert & ängsligt men truth be told så mår jag faktiskt bra. mår bättre än vad jag har gjort på länge. visst att det är mycket som fortfarande suger, visst att jag sitter och bär på saker jag bara vill skrika ut, visst att jag fortfarande har något slags attitydsproblem, visst att det fortfarande inte är varmt om nätterna även fast det är juni, visst att alla mina pengar går till cigg och alkohol. men det är ändå mer än OK för en gångs skull. om någon just nu, obs: JUST NU, frågade hur det är så skulle jag helt ärligt kunna säga att "det är bra". det där svaret som bara ploppar ur en hur fan man än mår. men nu mår jag faktiskt så. det kommer jag säkerligen inte göra om 9h, men just nu bara.
så jävla gött. thänkz.






bu


känns som att jag aldrig riktigt duger/räcker till
men the doors är så jävla bra i alla fall

no matter what liksom



φ


satt i slottskogen & drack öl när det här hände http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.392340-man-knivhuggen-i-slottsskogen


vad fan är det för fel på folk? jävla människor. kan vår ras göra något rätt, alls? nä tror fan inte det. trött på alla, inklusive mig själv.



..........................


varje dag ser likadan ut & allt känns sådär tråkigt & mediokert & oseriöst & lamt. 
förut tyckte jag att det var skönt att bara ha det såhär, men jag börjar bli rastlös. helvete. ge mig något nytt eller något som i alla fall är på riktigt. 






ok



här hade vi efterfest. det är ett tag sen nu, men har inte tömt kameran på ett tag. det var skitkul.. elleeeeer? hahaha. äh.










hahahahahahaha tobbe ♥



♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦


förstår inte hur någon skulle vilja bo i stockholm
om man hade ett val liksom




tredje för dagen




FAMILJEN PAAJANEN


här tog jag studenten. det var världens bästa morgon/dag/kväll/natt, ungefär.
(har ingen aning om vem som tagit bilden, btw)



KRYPTAN


här sitter jag och dricker bubbel som jag fick av daniela i studentpresent, bredvid linnea, uppe på nya hängstället. innan anda lång dagen. förfest. champangefrukost #2 på två veckor, ungefär. 
(daniela som har tagit bilden btw)




så. lite bilder. woh!



fest i hjärnan och du är bjuden


är ensam för första gången på hur länge som helst. liksom, helt ensam. det känns helt sjukt jobbigt. hur lär man sig att vara ensam? har aldrig förstått det. hatar mitt tankesätt när jag är ensam. helt jävla störd. hur lagar jag den?

hejdå

kukeliku


klockan är 12:31 och jag har redan varit på två möten. nu ska jag strax på ett till. stackars tobbe som får vara ensam hemma. lille pluttinutt. 

jag hatar när kaffet får mig att må såhär. det var ett bra tag sen sist nu, men nu mår jag sådär spyfärdigt igen. drack inte kaffe på flera månader pga den här känslan och nu verkar det som att jag får ta en paus igen. jävla skit. kaffe är ju så himla gott. men fy för att gå runt och tro att man ska spy hela tiden. ännu mer fy att sitta och vara trevlig och intressant under ett möte när man tror att man ska spy hela tiden. haha, fail. 

annaaaaaars så rullar det väl fortfarande på som vanligt. förutom att jag visst har börjat gå på möten, hah. har fortfarande inte hämtat min portfolio från skolan, vilket jag har lite ångest över. om jag hinner så hämtar jag den idag. drömde om det i natt så det är ju fan dags nu alltså. 

imorgon kommer gabbe till göteborg. känns helt sjukt. ett år sen ungefär. tror jag. japp. det kommer nog bli awesome. och imorgon har thea fezt. jävla gött va. det kommer bli en grym helg tror jag. hoppas jag. äh, skitsamma. det kommer den bli.


nä, nu måste jag ut med tobbe innan det blir försent. gud vad jag mår illa.



söndag


igår fick min bror ta hand om tobbe för att jag hade planerat att vara ute hela natten och festa på andra lång och allt vad det heter. gick visst hem redan vid tolv. värt. haha. kan inte festa längre. skins är mer intressant. 
men det var väl trevligt ändå. fast trevligast var nog när vi fortfarande satt vid kryptan och bara satt och drack och lekte med tobbe. sen var det som vanligt. bara massa fulla människor som man inte ens orkar hälsa på. kanske blir jag sugen på utgång snart igen, om inte, så gör det inget. i alla fall nu när det är sommar. sitter hellre i en park med mina bästa istället för att sitta på en krog och lyssna på vem som är snygg och vem som inte är snygg på stället. vem man borde ragga på och varför. äh. orkar inte. vet inte ens hur man raggar. satt på en svartklubb igår och bara glodde på alla snygga. inte så att jag sa något eller ens sa något med min blick. stirrade bara. som ett jävla miffo. är handikappad när det gäller att ragga. men äh buh bäh. 

nä, nu ska vi snart till picknickfestivalen. emma & emma har lagat fyra lådor pastasallad. så jävla nice. och amy har öl till mig. det här kommer bli bra. parkhäng i bra väder liksom! höhö. inget jävla raggande.



sleep the clock around



jag är fan trött hela tiden. sjukt. vet inte varför. sover ju inte dåligt. tror jag. iofs har det inte blivit mycket djupsömn på ett tag nu. bara stressdrömmar och liknande. irriterande.
myggorna har visst hittat in till mitt rum nu också. jävlaaaa tjut hela natten lång. dö. 

annars då? jag vet inte. det är som det är. alla dagar ser ungefär likadana ut, men jag tror jag trivs med det ändå. ingenting är på riktigt men det är skönt att slippa vara seriös. allvarlig. vuxen.
fick ett samtal av min chef idag. jag svarade inte. och har inte ringt tillbaka heller för den delen. tänkte göra det nu snart. även fast jag inte vill. men jag måste väl. vill bara sova någon vecka till. ta det lugnt i någon vecka till. det hade varit guld. men det är väl dags att börja bli seriös, allvarlig & vuxen nu. fan.

det är sjukt varmt idag förresten




juni


äntligen juni. äntligen värme. äntligen riktigt parkhäng. äntligen sommar. 

jag blir så matt av att ungefär alla mina vänner mår dåligt just nu. det känns som att man borde må dåligt för deras skull, och det gör man ju. men ändå mår jag så bra själv just nu. önskar att alla kunde lägga ner alla slags stridsyxor och gammalt gräl så att alla kan må bra igen. vore så himla nice. och så önskar jag att alla psykiska problem i hela världen ska försvinna. vore fint. vill att alla ska njuta av det gröna gräset och de varma dagarna lika mycket som jag gör. och bara glömma alla bekymmer en stund. det var väl det som var planen från början? att det skulle bli den bästa sommaren någonsin? det verkar tyvärr inte som det längre. om inte livet kör en 360. äh, det kommer bli bra. snart smittar sommarglädjen av sig till allas läppar, tror jag. jag vill tro det i alla fall. 


har förresten blivit hundägare. tobbe har flyttat in på galateagatan och han blir mer bortskämd än någonsin. alla älskar honom. och det är ju inte så svårt att första egentligen. jag gillar att aldrig behöva vara ensam. det är min största skräck i hela världen. att vara ensam. det ska man ju egentligen inte berätta för folk, då kan man ju bli rädd. men äh, nu har jag ju tobbe i alla fall. och bra grannar. 

majornaflytten var det bästa som kunde hända mig. just nu.




RSS 2.0