student 2010


det känns så sjukt. äntligen är det dags. efter att jag somnat nu så kommer jag vakna upp för att ta på mig min vita mössa och bege mig mot skolan och alkoholen. synd bara att min säng är full med folk som jag egentligen inte vill ska flytta på sig, men ja, de gör ju så att jag inte kan lägga mig. men dom är söta ändå. ska låta dom sitta kvar ett tag till tänker jag. jodå.

det jobbiga med studenten (nu helt plötsligt) är ju att jag inte har något jobb längre. alltså blir jag arbetslös på riktigt imorgon. fan vad fett. 


nä, nu börjar jag ju bli bitter och grejer. även fast det står flera flak öl som bara väntar på att bli uppdrucket samt smörgåstårtor som väntar på att bli uppätna. sluta vara en bitterfitta dååå. vet inte ens varför. aja. haha sjukt tradigt inlägg. hurra för imorgon i alla fall. det kommer bli så jävla jävla jävla bra. kyss



biskop


sista gången jag besökte min gamla lägenhet i biskopsgården. nu är det kapitlet slut i mitt liv. det känns konstigt.


för övrigt hatar jag vädret för att det är så jävla opålitligt och man vet aldrig vad man ska ta på sig för att inte frysa/svettas ihjäl. bestäm dig liksom, uh. 
sen så är jag jävligt less på hur folk kan bete sig. herrejävlar alltså. har ni en hjärna? har ni kanske supit bort den? dödat er egen hjärna har ni nog gjort. och så går man omkring och kallar sig "VÄN". OK. visst. sure. det är ju bara helt bisarrt. usch & fy. mår typ illa. ajaaaa nog om det. 

ikväll ska jag bli full, igen. det känns bra.
tror jag har lagt ner drömmen om drömmannen förresten, efter att jag igår fick höra "amen vah, ofta det finns en sån sak som drömman.". så hejdå, drömmannen. tror inte jag skulle hittat dig även fast jag hade trott på dig. 



min fot sover


sol sol sol sol. uppe med tuppen, även fast jag inte behöver vara det. börjar känna av tröttheten nu, synd, det var ganska skönt att stiga upp tidigt. 
ikväll kommer ville & rosa till göteborg. det ser jag fram emot, att få träffa dem. ska bli kuuuul. och på fredag är det dags för mig att springa ut från skolan för all framtid. så. jävla. nice. betygen är satta och jag är faktiskt nöjd. så sjukt gött bara, att ha det gjort. betygen är satta liksom!!

idag ska jag gå på stan och handla det sista som behövs till fredagen. klädmässigt. fan vad jag längtar ok ok ok ok ok.


allt är ok nu tror jag, förresten. känner något slags lugn i hela kroppen. även fast jag vet att det bubblar upp huxflux, så känns det bra just nu. bra.

tjing

tjena


sommaren är här och ingen vill dricka öl med mig i hamnen. vad i...........



.


WHERE IS MY MIND

?




i fredags









det var en fin dag. mer sådana dagar, tack.



men åh världens längsta inlägg ju. orka.


ligger i min säng efter att min sambo skrämde livet ur mig, av misstag. har sett paranormal activity med lite goda vänner ikväll och tro faaan att det var ett annat slut! USCH. jag som var så nöjd över att jag inte skulle sitta och skaka den här gången. USCH USCH USCH. har varit helt sjukt lättskrämd efter att vi såg den. förstår inte varför jag ville se den igen alltså. hade varit mycket bättre om jag inte sett den bara. aldrig sett det där HEMSKA slutet. haha fy. 

igår var trevligt, fastän jag var så trött. drack en vinare hos emilie och drog sedan till en svartklubb vid sandarna. hade ingen aning om vad det var för ställe men det visade sig vara ett blues-soul-rock-ställe, typ. kändes som att det var självaste hendrix som arrangerat, eller så. ja ungefär så var det. röka inomhus och lyssna på goa liveband. nomme. men mitt sällskap var ett sällskap av en trött kille & en trött tjej, så vi drog ganska snabbt. blev ännu en gång otroligt glad över att maq's hade öppet vid 4-5 på natten, när det klart & tydligt står att de stänger klockan 2 på skylten. köpte mig en vegburgare och somnade till slut i sängen, inträngd mot väggen. då vet man att man inte sover ensam i alla fall, haha. 


idag har vi ätit pizza på venedig, i vanlig ordning. vilken jävla pizzeria alltså! botar alla bekymmer, för stunden i alla fall. fy fan vad gott det är. kommer gråta om en vecka när jag inser att jag inte ens har råd med en halv pizza (om inget helt otroligt händer, pengamässigt). men det är sånt som händer. pengar tar slut. jävla skitpengar. har ju inte ens gjort något för dem, känns det som. har lagt sammanlagt 100:- på alkohol den här helgen. HUNDRA SPÄNN. vart fan gick dom andra pengarna? det är lätt någon som rånar mig, ständigt. ellernäjavene. antagligen inte. önskar att det var så. eller önskar i alla fall nästan att det var så, så jag slapp ha sånhär jävla pengaångest. vågar inte ens se efter när telefonräkningen ska vara inbetald. tur att jag har världens bästa mor som tog min otäcka comhem-räkning i alla fall. vet inte riktigt vad jag skulle gjort annars.. MEN, jag har 23:- på kontot och det får man ju några paket nudlar för i alla fall! hoho hehe haha hihi. knäckebröd har jag också. och snabbmakaroner! fan jag kommer nog klara mig ändå.

imorgon är det sista provet i skolan, någonsin (om jag nu inte är bäst i världen och får göra omprov någon gång i sommar typ), och jag har inte pluggat. eller jag har faktiskt läst det mesta, men det är ju inte så att jag kan det över huvud taget. tänker gå upp med tuppen imorgon och plugga. 
fan vad jag skriver, ni får ursäkta, jag bara, är så jävla rastlös. letar ständigt efter något nytt, samtidigt som jag är fruktansvärt bekväm i hur jag har det just nu. tror det är vårspöket som spökar. dvs vårkänslor och dvs MÄN. jag tror jag behöver en man i mitt liv, mer eller mindre. har fått för mig att jag behöver det. varför vet jag inte. har ju klarat mig rätt bra utan. men nu känns det aktuellt på något sätt. jag vet bara inte vart fan jag ska hitta dig. det var som jag sa till mitt ex när det började ta slut mellan oss: "hur fan ska jag hitta någon som orkar med mig igen? det går ju liksom inte. jag rapar och fiser utan att ens tänka mig för. jag blir jämt arg och irriterad och är ständigt kåt. går inte.", och jag tror fan jag hade rätt. haha, det var nog en på miljonen att jag råkade springa in i en man som kunde hantera det där. men ÄH vad fan, jag kanske bara borde dra ner på rapandet. och fisandet. och lite till. allt typ. 
eller så bara hittar jag något som kan hantera det. eller så klarar jag mig själv, VAFAN. sluta nu. hejdå. jävla söndag.



kungsparken


jävla skit. fick för mig att vara duktig och dra hem ikväll, eftersom jag fick ett samtal mitt i fyllan, om att jag skulle jobba imorgon. det sög ju. så jag drack mig i alla fall full och sen drog jag hem. minns inte senast jag drog hem såhär tidigt. men det är väl duktigt ändå. även fast jag ångrar mig. hade ju velat skeda ikväll. och då menar jag faktiskt, helt ärligt, bara skeda. det hade varit så himla skönt. när det är så tomt här hemma. 
nåväl. fylleinlägget är över nu tror jag, innan det blir helt galet. 
tjingeling



youth is wasted on the young

MIN ÖNSKAN SLOG IN. 
det är så himla fint väder ute, åh åh åh! 
snart kommer mamma och dricker lite kaffe med mig & spanar in lägenheten, sen ska jag iväg mot kungsparken för att dricka vin i solen & sen blir det en massa andra äventyr jag inte orkar skriva om just nu. fan vad pepp. 
lyssnar på bästa skivan också (rubriken på det här inlägget that is). shit pommes vad pepp jag är helt plötsligt. 

ska bara köpa cigg och lite frukt så är allt perfekt. fan vad nice. fan vad nice att vara såhär glad för en gångs skull, nykter! 

haha fy, överdrivet pepp inlägg, men ja. ska till och med ta med kameran idag (har jag inte gjort sen 2009) & försöka få lite fina vårbilder på mina fina vänner! 
OK, baj!

ops


jag kan verkligen inte komma på vad mitt ex heter i efternamn, haha herregud. demens.


för övrigt så är jag rätt pepp. på vad vet jag inte. men jag är rätt pepp. kanske på vad som väntar imorgon, även fast jag inte är helt säker på vad som väntar imorgon. förutom vin. det vet jag. och gratis bärs. hoppas på bra väder så att vi kan sitta i kungsparken och kissa i kissfyllda buskar. hade varit något alltså. 
idag har jag vaknat upp med daniela bredvid mig, druckit te, fått besök av emma och ätit sjukt mycket onyttigheter. men jag gillar det. köpte rostbröd idag, helt fantastiskt. att jag igår fick sjukt mycket mat av mamma är också fantastiskt. bästa mami.

min hjärna är lite störd för tillfället, vilket ni kanske märker, men jag ska försöka ta tag i saken och laga den. på något sätt. jag kommer nog på något. nu vill jag somna.

ω


det finns verkligen inget godare än karl fazer.
chokladen alltså. inte den döda finska snubben. fast han var säkert go han med.
det tror jag.



här kan man bo

















mer bilder kommer när jag orkat städa, hehe! där har vi i alla fall lite kök och lite blommor som vi fick i inflyttningspresent och lite vardagsrum och lite badrum. JAPP! 




filmkväll varje kväll














andra gången i mitt liv som jag verkligen ville spy av att se på en film. se den. eller inte. beror på. ifall ni vill sitta och hulka. ät i alla fall inte två burgare precis innan. känns inte alls gött ju. 



perse


fan vad gött det hade varit om allt var lätt

har i alla fall fått en hel del gjort idag. det är typ det mina dagar går ut på just nu känns det som. att jag ska hinna med massa grejer. nu är inte ens emma hemma, så det är ju ännu segare. 


JAG VILL GÖRA NÅGOT NYTT


I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU


crap


vad är detta för trevlig ny klump i bröstet/magen/överallt då



IS THIS IT


hade inflyttningsfest igår. det var jättetrevligt. mycket skratt och mycket alkohol. gott gott. 
idag körde vi filmkväll istället för sup. det känns hur bra som helst. filmkväll är fan underskattat mina vänner. 


för övrigt så hatar jag min hjärna och vissa tankar. förstör ju bara. on/off-knappen är efterlängtad. liksom, åh, hallå, sluta. helt onödigt. ska förtränga tankarna nu tänkte jag. lika bra, änna. 


jobbet flyter på. kommer jättebra överrens med min brukare och allt har löst sig, jobbmässigt. alltid något! nu är det ju bara tjugo dagar kvar av skolan och det börja sippra fram lite panik i hjärnan. hur fan ska jag hinna med allt? men äh, det löser sig väl, det med. 


mina händer luktar rök och min säng har kvar lukten av diverse folk. igår sov vi till exempel fyra stycken i den. stor säng är bäst. oh ye. hejdå vänner.



galateagatan


så har man fixat internet också dårå. fan vad skönt. slipper ringa runt till folk så man vet vilken vagn man ska ta. det är skönt. och så kan man titta på kartor på hitta.se på sin alldeles egna dator. skitskönt verkligen. nästan lika skönt som att daniela tycker att mina nya solbrillor är snygga. oyä. fan vad övertrött jag är. tavlan som ska hängas upp imorgon är inte klar någonstans, men det får väl duga. kan ju låtsas att jag är så dålig på att måla på riktigt. kan dom la inte ge mig ig för! eller? hehe. synd bara att min bildlärare sett annat jag gjort, så ah, den kakan smakar nog inte. va? hittar jag på egna ordspråk nu också? 

ajaaa. ligger i alla fall ensam i chappelägenheten (den får heta det nu i början. vet inte varför jag inte bara skriver hemma. det är ju ändå mitt hem. men för att få er att förstå att jag verkligen bor i majorna, på chapmans torg, nu. yeah.) med datorn på magen. fick mina två första brev hem idag. båda från comhem. det var gött. nu vet till och med comhem att jag bor här. och så skickar de fina paket till mig. åh. 

snart är skolan slut förresten. har väl inte mycket alls kvar nu. ska bara.. göra något slags arkitektprojekt. ungefär. tror jag uppdaterar om det någon dag framöver, då kommer jag vilja ha lite åsikter! så att ni är med på det.


ja just fan, jag jobbade för första gången idag. på mitt nya jobb. det kommer nog gå bra. men nu ställde jag klockan på 06.00 och ångesten kröp fram litet, då jag knappt inte sov något förra natten heller. 

ah. linnea var här idag också, höll mig sällskap. vi var på hemköp också. jag köpte en hel jävla dunk saft. det blir visst 12,5L saft av det. himla bra. och tre kiwis också. fan vad gott. frukost. 

HEJS SVEJS FÅGELFEJS




RSS 2.0