dagen då jag höll på att spy i trapporna i skolan. och på vagnen. och på gatan. och i linneas och emmas soffa. och kanske överallt.


skittråkigt när man är helt bombsäker på att man ska få sova i en viss famn i natt men så blir man tvungen att åka hem. vad är det för bs? i hate. slow rape.


igår var skitroligt. vi drack öl. mycket öl. och vi var på andra lång och vi var på pustervik och vi var i guddes och oskars lägenhet på hisingen. vi drack drinkar och folköl hos gudde & oskar. till sex på morgonen. det var väldigt roligt. japp, mer än så orkar jag nog inte berätta. så åt vi pizza imorse. eller ja, halv tre. sen åt jag sushi med linnea vid åtta. asgott. nu äter jag kladdkaka. hos anders hann jag inte äta något. drack vatten i femtio minuter och sa fitta kuk och fan alldeles för många gånger. jävla snöland i donkey kong! (!!!!)

jaja, nu ska jag väl plugga också då ja okej. fast nä. ska nog mest bara sova. och smsa. 
fortfarande bakfull.



next time don't be so fucking eager


jag längtar så otroligt mycket till den första maj. att aldrig mer behöva bråka om att köksfläkten inte är på och behöva vädra hela lägenheten på köttlukt när det bara är några få plusgrader ute. fy fan säger jag bara. är så trött på skiten. både bråket & köttet. kommer vara som himmelriket att bo med emma, oh-oh!


satt och tänkte en hel del på vägen hem från skolan idag. undrade varför jag har så svårt att släppa in någon riktigt nära. varför jag alltid ska börja puttas när någon kommer sådär lite för nära. jag kom fram till helt sjuka saker, verkligen. fast vissa var ganska sanna ändå. tror jag. jag kanske inte vågar öppna mig så mycket för att jag är sjuk i huvudet och om du får reda på det kanske du inte tycker om mig längre. typ? kanske blir du äcklad eller kanske arg, eller jag vet inte. kanske blir du glad. för att jag berättar. jag vet verkligen inte. och när vet man att man kan berätta? jag kan ju inte låta dig få en helt annan bild av mig än vad jag egentligen är. jag är ju faktiskt sjuk i huvudet, äcklig och arg (väldigt ofta). när jag säger sådär skrattar du nog bara, men ifall jag berättade mer i detaljer kanske det inte vore så jävla roligt längre. åh, jag blir så arg på mig själv. 
men det kanske helt enkelt inte är rätt ifall man tänker såhär? att man inte riktigt vågar berätta allt det där? 

jag får tänka mer på saken



börjar f.ö ana ett pirr i magen


ja det blev ju verkligen en dunderfylla igår. herregud. har inte varit med om liknande på länge ska ni veta. behövde nog det. och hade återigen tur som har anders där vid min sida när fyllejaget busar till det. jag har inget minne av hur det gick med att gå i mina höga klackar, men jag hoppas på att det inte såg alldeles för hemskt ut. ni vet som de där tjejerna med alldeles för korta kjolar och höga klackar som kissar mitt på gatorna på avenyn med glitter i håret. så vill jag inte se ut och hoppas att jag inte gjorde det heller. det tror jag inte. även fast jag hade guld runt ögonen. som glittrade lite. haha. 
nej men som sagt, tackar anders ännu en gång som fick mig säkert i säng där jag somnade snabbare än blixten. somnade snabbt och gick upp vid halv fyra idag. då var anders inte hemma, utan var och spelade in med sitt band. jag hade precis drömt om att han kom hem och jag satt i soffan och att han skrek att han hade köpt pizza. han kom in och visade pizzan som endast hade pommes och skinka på. blev skitledsen och skällde ut honom för köttet. sen när jag faktiskt satt där i soffan i det verkliga livet och anders kom hem var det deja vu delux. han öppnade dörren, skrek "hej! jag har köpt pizza!" och kom in i vardagsrummet och la ner pizzan på bordet. jag satt mest och gapade då tror jag. haha. så otäckt. men som tur var så var det en vegetarisk pizza. inte med pommes och skinka. 
bra bakfylledag med pizza, death proof & donkey kong. 

nu är det sommartid också, vänner. äntligen är vi på rätt sida av klockan igen. sommartid! nu! yes! 






så jävla snygga jävla tjejer, åh. lapdancescenen får tio av tio. japp. nice. gnatt!



fladderisch




haha, fladdrar iväg med fladdermuströjan nu, YES. vin & högklackat blir det idag alltså. högklackat för första gången i år. det är lite vingligt även i nyktert tillstånd. hehehe hejdå

tjulululu


fan vad jag helt plötsligt blev på dåligt humör igen. nästan värre än igår. vad man kan bli trött på folk ibland alltså. aja. jajajaja. och besviken. men det är la gött. japp. hej. 

har haft en jävligt kreativ morgon idag. har sytt & sytt & sytt som fan. skönt. gick upp tidigt och började. drömde väl om det tänker jag. försökt sy något som jag kan ha på mig ikväll. kanske blev något ändå! hehu.

ikväll blir det vin med gamla vänner hos gamla vänner, det blir nog nice. har inga krav på kvällen. vill mest bara bli full. ska nog dra på mig tio cm klackarna ikväll också. då blir man nog lite extra full. gött. hehe arg.

SUP GÖTT FOLK

i've got mace pepper-spray and some shoes that runs faster than rapist rapes


sitter och skrattar åt youtubeklipp och försöker att inte vara bitter längre. vaknade upp runt 22 ikväll och var så fruktansvärt sugen på öl, samtidigt som jag var så fruktansvärt bitter. insåg att det var försent och la mig i badkaret i en timme istället. försökte reda ut saker och ting som jag inte har koll på i hjärnan, men det blev nog bara värre. kanske ska man försöka sluta tänka och bara se vad som händer? leva i nuet? nejfan, jag vet inte. 

gårdagen var rolig/trevlig/störd. började på andra lång där jag drack öl alldeles för snabbt och halsade en redbullvodka. ehe. sen skulle jag shotta också. gott. hehehe. sen var det visst svanen. det känns som att jag för en gångs skull inte sprang runt ensam och var dum i huvudet, utan faktiskt höll mig till dom jag var med. eller mest anders. tror jag borde börja göra det lite oftare. försöka hålla mig till anders. haha. då kanske jag slutar ha sådan bakisångest varje gång. 
men det var roligt i alla fall! mycket folk som jag tycker om var där, och det är ju alltid gött. taxi till kortedala där det serverades perfekta mackor och en famn att sova i. börjar gilla att åka ut till kortedala om nätterna. jepps.

nä, usch. min hjärna går på högvarv även fast jag är så jävla jävla trött. tror jag ska sova nu. men först måste jag bädda också. jävla skit.

i got to let go, OH

då var det löning igen. det betyder oftast öl, och det gör det idag med. ska bli gött. jag längtar efter den. väntar på att brorsan ska köra mig halvvägs, han löser korsord så vi kan inte åka än, men snart. då ska jag öppna min lucky stripe. med jesus-kapsylöppnaren. yes. 

arbetsintervjun idag gick väl som väntat. det finns inga jobb just nu, men hon gillade mig och skulle göra allt för att peta in mig som ledsagare och timmis (som hon kallade det). känns rätt gött ändå. att hon gillade mig så pass mycket liksom. aja.
sen så köpte jag en septumkeeper idag också. känns skitkonstigt. ser skitkonstigt ut också. inget skrot i ansiktet liksom, sheeeaaat. jaja, öl. goth.

jag skrek jävla skit de kommer hit de vill ha in mig på anstalt

jag önskar verkligen att jag visste vad jag höll på med, när det gäller vissa saker. where is my mind liksom? jag vet varken fram eller bak eller vänster eller höger eller upp eller ner. hur tar man reda på sådant? om man ska backa eller fortsätta framåt? fan vad luddigt allt låter nu, men orkar nog inte vara så tydlig heller.
hur gör man om man behöver ett svar men den andra personen vägrar att höra av sig? är det bara att ringa upp och konfrontera personen? tänk om personen då lägger på? är man ägd då eller är bara personen på andra sidan helt förbannat löjlig? jag vet inte. skitsamma. eller nej. men jag vet inte. åååååh jävla idiot. inte jag alltså. utan den tänkta personen på andra sidan luren.
imorgon är det arbetsintervju som gäller. jag är inte redo. har aldrig varit såhär sliten i mitt liv (nu ljög jag) och jag kommer ju absolut inte göra ett bra första intryck. ja ja ja ja, ok ok ok ska sluta lipa nu. efter att jag läst klart mina hundra sidor i idioten. jävla bok. kan inte alla heta svetlana? 1, 2, 3 och 4? yes. jagvillsova.nu

idioten

nu låtsas jag vara klar med min rapport som egentligen är fyra sidor för kort, men jag leker idiot och sover istället. 
vad skönt att vara idiot. ska nog börja med det på deltid. inte heltid, det har jag inte råd med. ska ju ändå börja bli vuxen med arbetsintervjuer och ica-kort. funderar på ett hemköps-kort också. de har väl lite billigare och bättre mat ändå. kör på allt. bara jag får rabatt och det är gratis så är det bra!
om ni har några bra tips på sköna medlemskort kan vi väl hojta till! 
gunätz

ooops

fick ett samtal för någon timme sen där kvinnan på andra sidan luren sa att jag var välkommen in på arbetsintervju på torsdag. nu på torsdag
hoppas såklart på det bästa (så mycket jobb som möjligt), men man vet ju aldrig. ska försöka vara bestämd & positiv i alla fall. jepp. rätt skönt att ha fått chansen till en arbetsintervju utan CV dock. wow!

sitter och ordbajsar fram min pa-rapport för övrigt. det går sådär.. to be continued..


har förresten hittat en himmelsäng på blocket för 400:-, den ser ut såhär:



och kommer bli perfekt i den nya lägenheten (ifall jag nu får den)(sängen alltså). skitbra, så att jag kan skärma av sängen från resten av rummet med hjälp av tyger! NOM



jag ser det framför mig jag ser det framför mig det är nu det är nu det börjar


precis hemkommen till en stökig lägenhet efter en stökig helg. usch, mår verkligen som jag förtjänar idag och att man aldrig lär sig att inte hetsäta på bakfyllan. ajajajaaj. 
i fredags åkte jag och anders hem till mig med varsin flaska rött och käkade och jag målade. anders var nog mest rastlös där i några timmar. sen blev det trainspotting när jag blivit för full för att måla. det var nog lika bra. sneglar bort mot tavlan nu och är ändå rätt nöjd, för att vara fyllemålad. dock är den flera flera flera timmar från färdig, men ändå. 
igår kom sanna hit redan vid nio, då hade jag sovit fem timmar och då åt vi frukost. jag var inte så jättepigg, ska ni veta, men jag överlevde. har börjat dricka kaffe igen. det är verkligen asgott. gud. blir typ tårögd när jag tänker på det och tänker på hur länge jag levt utan det. gudars. i alla fall, anders åkte och jobbade och jag och sanna satt mest och klagade i någon timme. sedan åkte vi in till stan för att fixa lite olika saker. slutade med att sanna åkte tillbaks till jönköping och jag mötte upp emma i brunnsparken. efter att ha köpt kaffe åkte vi och tittade på lägenheten på galateagatan vid chapmans torg och tro faaaan att vi fick den!!!!!!!!!!!! är så jävla fullkomligt helvetes sjukt jävla glad. nu sa jag jävla två gånger men så känns det. exakt så känns det. nä, ännu mer känns det. kvinnan som var våran konkurrens kunde inte skriva på kontraktet just då så jag och emma greppade varsin penna och började skriva på tusen kontrakt (seriöst, det var hur många som helst. nä men typ sex.) med världens gladaste bubbel i magen. inflyttning redan FÖRSTA MAJ. ahh, gud, det här är sjukt. läskigt och roligt och sjukt och fantastiskt och lite panik och så jävla mycket pepp. JEPP. 
sen var det i alla fall dags för förfest och jag och emma upptäckte att det inte tar mer än fem minuter att gå hem till emma och linnea. så fint att jag och linnea har varsin emma att dela lägenhet med. lyckligt lottade brudar liksom. hooho. 
det var förfest och det var den gladaste fyllan på länge (och tröttaste) och det slutade med att jag drack en halv öl på sejdeln och ställde mig sedan utanför storan, i regnet, och försökte få tag på anders som var på andra sidan av vakten. till slut kom han ut och vi köpte falafel och åkte hem för att somna direkt. så jävla utmattade. och mätta.
BRA LÖRDAG HELT ENKELT, åhhhhhh. lycka.

idag har jag mått så fruktansvärt illa, men det är OK ändå. har ångest över allt som egentligen ska vara gjort, som jag inte ens har börjat på, även fast jag lovat mig själv samtidigt som jag är så fruktansvärt trött. igen. jag ska inte skriva att jag nu ska sätta igång med varken pa-rapport eller fördjupning inom naturkunskap, eftersom jag vet att jag inte kommer göra det ändå. 

anders var även en gullegris som fixade lite med min blogg idag. det var snällt. hatade när den där "menyn" var till höger och förstörde bilder man la upp. men nu jävlar!


tack & hej, nu ska jag fortsätta ligga och lyssna på spotify i mörkret. japp. och planera framtiden. t.ex. vad för slags påslakan som ska köpas.






i can't do well when i think you're gonna leave me but i know i try are you gonna leave me now


har fortfarande inte ens börjat på pa-rapporten. har verkligen ingen lust what so ever. jag läste igenom hälften av instruktionen och tröttnade direkt. satt och gjorde playlists istället. och redigerade bilder från KLUBB A. det var ju ändå duktigt. att jag orkade redigera bilderna. höll på att spy när jag var på min 40:e bild, men jag blev klar! borde verkligen försöka skaffa en ny kamera. jag funderar på att börja köra lite analogt igen, men det är ju så himla dyrt. och pengar är inget jag har överdrivet mycket utav just nu. det verkar jag inte vara ensam om ändå. det finns fan inga pengar kvar.

idag fick jag reda på genom min mor att jag antagligen kommer få jobb som ledsagare, och genom det jobbet kommer jag få in foten inom personlig ass, så det är ju gött. ifall man kan hitta något jobb någorlunda snabbt. dock så är jag lite lite bitter över hela lägenhetsgrejen. det var inte så enkelt som mailet beskrev. det blev en hel del falska förhoppningar där. men det betyder inte att vi absolut inte kommer få lägenheten. men, ändå, fan

ett annat fan är ju att jag inte ens har börjat på min tavla än. har duken hemma och allting. ska verkligen försöka börja på den imorgon. jag tror det blir rätt lätt att börja på den när jag har finbesök och rödvin. eller så blir det tvärtom. fan. 

jag är jävligt sugen på sushi nu. det hade varit en dröm att sitta med en 9-bitars vegetarisk nu. fast jag hade bytt ut omeletten mot en extra avokado. mmm, gott. ska försöka ragga upp någon som vill gå på sushidejt imorgon. ska nog börja letandet redan nu. sen ska jag börja läsa idioten och somna. fast, det blir nog lite hummusmackor på det också. fan (#735), gör ju inget annat än äter när jag är hemma och sjuk. röv.

GODNATT


smakprov från KLUBB A,
resten finns på http://www.facebook.com/group.php?gid=298559377462&ref=ts



här är en som stretar emot


just to make one thing clear:
DET ÄR INTE OK ATT ÄTA KÖTT. NÅGONSIN. 
så, då har vi rett ut det. äntligen. gud vad skönt. nu kan alla sluta med sina idiotargument och bara inse fakta. tack. 


har precis vaknat och det är silent hill väder ute. blir lika skakis varje gång det är sådan dimma ute. men jag försöker bli pigg med hjälp av Tom Tom Club – Pleasure Of Love som linnea har fått mig att älska. great stuff änna. 
nä uh, det är väl dags att börja med PA-rapporten nu. har varken ork eller lust men jag antar att jag är tvungen. jag hatar att inte ha något val. om jag inte har något val gör jag verkligen allt för att inte göra det jag måste göra. jepp. dum i huvudet. hatar tvång helt enkelt. 
senare idag har min vän alexander lovat att kika förbi. imorgon flyttar han till lund för att bo med sin nya kärlek och innan det bodde han i s:t anton hur länge som helst och innan det var han en utav mina närmsta vänner. jag vet inte om det är så längre. antagligen inte. nej. vi har inte haft mycket kontakt. och jag hatar det. men sånt som händer, man går åt olika håll, antar jag. gud vad klyschigt, haha. han kommer i alla fall förbi och säger hej & hejdå till mig. är själv en sjukling som inte kan ta sig till stan idag heller. 

daaags att sättaaa igååång dååå





det skulle vara lätt för mig att säga att jag inte gillar dig men det gör jag tror jag

fick i uppdrag att samla ihop mina favoritlåtar av bob hund idag, in i min och anders gemensamma playlist. det gjorde min dag. annars har min dag varit hemskt jävla jobbig och tråkig. men bob hund. att lyssna igenom varje album och välja ut de som betyder mest för mig, japp, det var en bra uppgift när man ligger hemma, ynklig svettig & sjuk. 

just nu vet jag inte riktigt vad jag känner. jag är lättad och lugn samtidigt som jag är orolig och besviken. känns som en jävla känslobomb idag. har nog känt allt idag. rädsla ånger sorg oro lycka och allt annat tjaffs. jobbigt har det varit i alla fall. är helt utmattad nu och börjar tänka på refrängen för dagen. men samtidigt sitter jag och väntar på ett svar som borde komma när som helst, egentligen. men det verkar inte komma alls. jag hatar det. när man sitter och väntar på ett jävla svar. som om det vore så svårt att ge ett svar, om man ändå är vaken. tappar all respekt för dig som funnits kvar i min kropp nu. det skulle inte betyda ett skit för mig ifall du inte fanns längre. jävel.
har dock fått många andra svar idag. både bra och dåliga. ett dåligt svar ledde till det förra inlägget som endast bestod av versaler (ja, jag är fortfarande äcklad) och ett annat svar fick mig att bli pepp & nyfiken. ska på visning av lägenheten på lördag och det är ju alltid roligt. har ju egentligen redan tackat ja till den innan vi har sett den, men det känns som att det inte kan vara så mycket som är fel.

(HAR FORTFARANDE INTE FÅTT NÅGOT SVAR VAD FAN ÄR DITT PROBLEM). 

jag har förresten bestämt mig för att stanna inne och börja måla på min gigantiska tavla på fredag. anders har lovat att komma och hålla mig sällskap. det känns skönt. ifall jag bara hade mig själv att umgås med hade det med all säkerhet slutat med en öl någonstans. sådan självdisciplin har paajanen. men nu blir det gött. rött vin & käk & oljefärger. och anders. han ska läsa tror jag. skönt. slipper jag föra någon slags konversation medan jag målar. brukar mest bara svära. anders ska nog få låna mina hörlurar tror jag. 

nu måste jag sova. kan knappt skriva på datorn. mår så dåligt. väldigt lägligt att bli sjuk under mina fem lediga dagar i alla fall. har inte råd att missa mer i skolan. dock fick jag skippa jobbet idag, vilket suger. pengar är det jag behöver mest nu. och lite kramar & pussar ibland då. 



SPYR


JAG FÖRSTÅR INTE HUR MÄNNISKOR KAN TÄNKA SOM DE GÖR. HANDLA SOM DE GÖR. SLUTA FÖR FAN.
ÄCKLIGT ÄCKLIGT ÄCKLIGT ÄCKLIGT ÄCKLIGT ÄCKLIGT

sjuuk


överraskningsnysningar är det roligaste med att vara sjuk.
absolut roligast är det när man har mat i hela käften.

en dag att lägga på minnet





så himla himla himla himla himla himla himla himla himla himla himla HIMLA glad. ojsan hejsan hoppsan. fick ett mail från en kvinna som berättade för mig att jag & emma är välkomna att flytta in i lägenheten på galateagatan. 
JAG VET INTE RIKTIGT VAD JAG SKA GÖRA FÖR ATT FÅ UT MIN LYCKA DEN BARA SITTER DÄR OCH BUBBLAR I MAGEN OCH DET SPRÄTTER I HELA KROPPEN OCH JAG VILL BARA HOPPA OCH SKRIKA MEN HAR FÖR ONT FÖR DET I BÅDE HALSEN OCH BENEN ÅÅÅÅH DETTA KOMMER BLI DEN BÄSTA SOMMAREN NÅGONSIN. 

kommer ha sådana pärlor precis runt hörnet. så himla fint. emma & linnea, emilie, melisa, chrippe. ja, snart blir vi säkert ännu fler. åh ja men ja jag ville bara väl bara säga det. att jag är glad. sjuk men glad! MUMS



ännu en vän blir tjugo

nu har det gått ett tag sen sist och det känns som att det har varit en evig fest sen senast. födelsedagsfirandet var fantastiskt. middag & alkohol, sejdeln & pustervik. yes. och alla vänner då. tack ska ni ha! 

snön och isen har äntligen börjat smälta & plötsligt kom peppen tillbaka. har inte sovit många timmar i natt men är ändå glad & pepp, helt fantastiskt. solen liksom! vilken klippa. ska faktiskt snart ut i solen igen. träffa vänner & dricka kaffe i solen. på med solbrillorna, mmm. så himla skönt! (!!)

igår var jag i kortedala & spelade donkey kong. både jag & anders märkte att vi blivit ungefär sämst på det och slutade spela efter bara två världar avklarade. såg på natural born killers istället. det var nog ett klokt val. min stubin är kort & jag är en dålig förlorare = ingen idé att fortsätta spela. haha. 

nä, det blir inget klokt av det här. får väl ta tag i mitt liv & dra mig in mot stan. fast nu känner jag att jag verkligen skulle behöva sova. ööööööööööööööh

grattis gabbe

nitton


ligger här i sängen, som vilken natt som helst. sett på boston tea party & ätit sallad. fast nu efter tolv blev jag visst nitton. sista året av tonåren. lite roligt att en viss boy trodde att jag fyllde tjugo, men det är OK. hehe. synd för mig bara, att det inte är så. eller? jag vet faktiskt inte. får jag väl reda på om ett år, om jag hade velat hoppa över ett år som nitton. det tror jag inte. det händer ju så himla mycket just nu. allt händer nu. det är nu det börjar!

idag har jag förövrigt varit på stan med magnus, linnea & emma. jag skulle köpa skor & plattång & vårjacka & kalasbyxor & sytråd. jag köpte choklad & sushi. haha, så dålig. men ja, skoångesten är total. tror jag ska gå till din sko imorgon & bara ta första bästa par. inte ett par adidas sneakers för niohundra spänn. ELLER? herregud jag vet verkligen inte. nej, äh. jag kör på billiga skor. och så köper jag fina grejer till min symaskin. typ kläder jag kan sy om, japp. så får det bli. och en plattång då. det behöver jag verkligen. även fast jag inte haft en fungerande plattång på 18 år så behöver jag en nu. haha, gud så löjligt. men men. 
förutom min failshopping har jag idag gått i armkrok med emma brunzell från gustav(f?) adolfs torg till götaplatsen. skrek gjorde vi ibland också. saker som VI VILL HA SEX! VI VILL HA SEX! VI VILL HA SEX TIMMARS ARBETSDAG! & så var det väldigt väldigt kallt också. men värt det. allt för å-å-åh tjejer, liksom. nu är jag ruggigt trött dock. trött & nitton år gammal. borde plugga men det låter inte så gött ändå. imorgon blir det middag hos mig & utgång efter det & det behöver man spara krafter till. right? right. 

från mig till mig i nittonårspresent: 




mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tack mig själv, bäst.



slutet på v.9


ännu en helg och 3-dagars fylla är över. det gick snabbt, som vanligt. fredagen var rolig, men det blev till slut kaos i mitt huvud och jag vet inte vad jag skulle göra utan linnea i mitt liv. bra bra bra bäst. 
i lördags firade jag min födelsedag i förskott och fick en symaskin i födelsedagspresent. dog av lycka. har nog aldrig blivit så överraskad. shit. det var fint. nu har jag en helt egen symaskin som jag ska dra med mig till varje lägenhet jag någonsin kommer bo i. det tycker jag är bra. det är ändå rätt viktigt med symaskiner. bra att ha liksom. och så fick jag några hundralappar av mina gudföräldrar. det var skönt, för då kunde jag gå ut och dricka öl. så det gjorde jag. kvällen gick väldigt snabbt och avslutades i en varm famn. det är väl ändå något av det bästa som finns? att bara borra in ansiktet i en annan människas bröst/nacke/hals/rygg/vadfansomhelst. japp. det är det bannemig. 

idag har jag åkt hem tidigt och blev helt förtrollad av solen. smsade halva min bekantskapskrets, men utan att få något vettigt svar. söndag morgon klockan 12-13 är det inte många som svarar på sms vettni. men till slut hittade jag daniela som var sugen på sol och kaffe. da matteo och kedjerökning och godaste latten på länge. sen slutade anders repa och alla ville äta så det blev en runda på andrum för att sedan dra hem. god bakisdag. åt upp resterna av min födelsedagstårta förut också. nam naaaam. 

jag har fått lov att köpa ett par skor nu, eftersom jag gått runt med trasiga alldeles för länge (trust me, det är inte nice med hål i skosulan när snön håller på att smälta. eller det är fan aldrig nice.). har bestämt mig för ett par adidas sneakers men jag har sådan sjuk beslutsångest. sen så är jag ändå sugen på ett par nya kängor men åååh va. nej. jag tar ut våren i förväg och drar på mig ett par nya sneakers. bra, right? synd bara att det inte blir de guldiga som jeremy scott har designat (de som jag la upp en bild på för några dagar sedan). bu-hu, så himla dyra. skitsamma. ska köpa ett par riktigt snygga sneakers & skrika på gatan (8:e mars, glöm inte nu) imorgon. så får det bli. japp. heja våren. heja att vara ledig imorgon. o-heja fördjupningar i naturkunskap & idiotkillar.







http://www.youtube.com/watch?v=fxpN2XrYDLM <------------ TITTA IFALL DU GILLAR THE KNIFE, så sjukt.







bannemig

shit. blev visst full igår. askalasfull. det var skoj. det var kellys & det var kings head & det var svanen. betalade endast för en öl & två cider, om jag minns rätt. så det är ju rätt skönt. tur att man känner bästa folket liksom. tar hand om lillen utan pengar liksom, det gillar jag. jag ska bli likadan när jag växt upp & har lön & sånt där som äldre vänner har. japp. 
jag fick sova på en soffa bara en hållplats från skolan. det var väldigt skönt och väldigt fnissigt. även när jag vaknade. bra bakfylla idag helt enkelt. gick äntligen ensam & åt i bamba. känner mig så stolt. äntligen gjorde jag det, haha. wow. det var gott hur som helst & sen var jag i skolan hela dagen & så kom jag hem & nu har jag sån kramp i magen. jag som är så pepp på ikväll! FAN. GÅ ÖVER DÅ KRAMPJÄVEL. hatar sånt här. vill ju bara duscha & bli snygg & åka till chapmans torg. det är vad jag vill göra. och sen vill jag åka till underjorden & dansa till dubstep & annan skön musik. åh. GÅ ÖVER DÅ. är ju nästan sen nu, fan. aja. det blir nog bra till slut.
JAJA OK, nu ska jag försöka duscha i alla fall. hoppas jag inte dör *peppar peppar ta i trä*.
OK nu kommer jag ju dö ikväll, fan.

som en sexig ödla

no matter what i might say you don't mean a thing to me


igår var jag jättejättejättetrött och höll på att somna till en helt sjukt bra film. men jag lyckades hålla mig vaken. filmen var svartvit och fransk och den handlade om en seriemördare. kan knappt bli bättre. just nu minns jag dock inte vad den hette, men huvudkaraktären var helt fantastisk & han pratade väldigt snabbt. gud vad jag älskar franska. vääärldens vackraste språk, verkligen. önskar att jag kunde lite mer än vad jag kan. eller mycket mer. typ flytande. finska är liksom inte riktigt lika coolt ändå.
haha, nu märkte jag att jag har glömt göra stor bokstav i hela inlägget. tufft.

är helt slut idag med, även fast jag sov längre än vanligt i natt. det var nämligen så att jag sov med linnea i natt och då sover man som bäst. man somnar snabbt och tryggt, liksom. ah, det är gött. gillar verkligen att sova med linnea. men det jag skulle berätta om igår, egentligen, var att när jag kom hem från anders till linnea så var det visst elavbrott i huset. alltså i korridorerna. jag är mörkrädd bör ju tilläggas också kanske. ja men ja, i alla fall, så gick jag där och lyssnade av världens vackraste slump på deep in the woods med the birthday party och höll på att kissa ner mig. den låten stängde jag av snabbt. hela korridorerna var fulla med massa bygg-grejer som var övertäckta med någon slags plast som prasslade när jag gick förbi och allt var verkligen en mardröm. kom fram till hissen, pustade ut, och tryckte på knappen. inget hände. inget hände. fick panik. tryckte tusen gånger men inget hände. hissen var också död. paniken bara skrek i huvudet på mig när jag kom på att jag måste gå upp sex våningar i totalt mörker, och att det inte står våningsnummer på de olika våningarna. började sakta gå uppåt, med hjälp av det nästan obefintliga ljuset från min mobil (har inte ens en blixt på den) och ville inget annat än att ringa linnea, men då skulle jag ju verkligen inte se någonting. nej usch, det var inte roligt. kom till slut in i lägenheten och var helt skakig. men det gick ju. och där låg linnea i sin säng och jag kunde, efter att ha kollat morgonens vagn, gå och lägga mig tryggt bredvid henne.
nä men usch, det var verkligen helt sjukt jobbigt det där. hurrrrrr.. 


snart ska jag i alla fall börja dra mig mot stan för att ta en fika med isabelle, magnus & sabina. sen kanske det blir en öl eller två. ingen vet. kanske mitt undermedvetna, men jag låtsas inte om det. jag älskar verkligen det här vädret! blir så himla himla himla glad och så mycket piggare! satt på vagnen hem förut och lyssnade på sommarmusik (lyssna här under) när solen lös på mig genom rutan. åh. och igår brände jag mig. av solen. sjukt.
hejs svejs fågelfejs!



sedärja

Fick tillbaka ett prov idag, som jag var hundratio procent säker på att jag fått IG på. Jag fick 18. 17 var IG, men jag fick 18. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssss! Ungefär.
En riktigt pluggdag idag, hemskt. Jag längtar tills imorgon då jag ska skriva det här förbannade provet, så att det är över. Kan det inte, men jag längtar tills det är över. Sedan ska jag jobba i någon timme för att till slut åka till Kortedala. Det är planen. Hela dagen. Se på fransk seriemördarfilm ska jag göra. Och äta popcorn och kramas.
Japp, jag längtar tills imorgon. Synd att jag inte bara kan gå och lägga mig och invänta dagen som kommer. Nä, jag måste lära mig om benmärg och den vita substansen i den grå barken i hjärnan. Japp, det måste jag lära mig. Och allt annat också. Om hela kroppen och dess inälvor. Klagar om det som fan, men ni förstår inte hur det känns (om ni inte känner som jag då förstås). Jag får verkligen kväljningar och yrsel bara jag tänker på benmärg. Eller hålvener. Herregud, hatar allt. Hejdå

anders petersen



lungor & tarmludd

Kunde inte riktigt somna i natt. Var så fruktansvär arg så att jag mest låg och spände mig och bet i kuddar. Det har gått över nu. Nu är jag mer ledsen. Ledsen över att en person kan se ner på en så mycket. Tro sig vara en jävla översittare. Fa-an vad jag hatar sådana människor. Önskar att jag kunde fortsätta vara arg istället för att känna sorg, men det är ju rätt svårt. I alla fall för mig. Har rätt svårt att vara arg en längre stund, det slutar alltid i sorg och i vanliga fall försöker jag bli vän med personen igen. Det kommer inte hända den här gången. Jag har verkligen ingen nytta av att ha en sådan idiot till person i mitt liv, igen. Det känns skönt att jag kommit fram till det här, även fast det känns jobbigt, såklart. Att bara glömma en person är ju inte det lättaste kanske. Men det kommer gå, det vet jag. Jag har varit med om idioter förr och alla de har förr eller senare försvunnit ur både hjärta och hjärna. Så, jag vet att det kommer gå även den här gången.
Har en tendens att gå runt apatisk när sådana saker händer. Denna dagen är ett gyllene exempel. Gick upp kvart i fyra och la mig i badkaret i en timme istället. Sedan dess har jag legat i soffan och läst om lungor & tarmludd samt annat som har med kroppen att göra. Jag har inte lärt mig ett skit, än i alla fall. Det enda jag egentligen har gjort idag är en kladdkaka, som jag ska mumsa på till premiären av Boston Tea Party. Det luktar kladdkaka i hela lägenheten och jag vet redan nu att jag absolut inte kommer kunna hålla mig i så många timmar innan jag skär den första mumsbiten loss från formen. Mm, nä, jag tror jag gör det nu. Och fortsätter och läsa om allt äckligt som gömmer sig inom mig. Fyfan vad äckligt det är. Hatar naturkunskap. Mitt liv skulle vara så mycket bättre ifall jag inte visste allt det där. Kan inte ens tycka att hjärtslag är sådär lugnt och mysigt längre. Nä för jag vet exakt hur många deciliter blod som forsar runt när det slår. Uggghhhhhh. Nåväl. Kladdkaka var det.
Tjing!


kvsfpgb

Är så jävla arg och förstår inte hur man någonsin har kunnat bry sig om en sådan idiot. Om jag fick bestämma så skulle jag aldrig mer i hela mitt liv vilja se ditt ansikte igen. Eller ditt namn. Bara försvinn ur mitt liv och stanna där.
Heeeeeeeeelt jääääääääääävla sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt


Alltså ge mig. Jag fyller år den nionde. Kom igen då!


RSS 2.0