chappe på riktigt


bor i majorna nu. det känns hur jävla bra som helst. sitter i skolan i skrivande stund och vill inget annat än att åka hem och göra mig i ordning för kvällen. jääävla lååångaaa freeedaaag. vem kommer på idén liksom? att ha skola till klockan fem på fredagar. FREDAGAR. aja. ska väl inte klaga. har ganska mycket flyt i övrigt. just nu. fan, peppar peppar ta i trä, jag sa aldrig det där. så. HEJ!


bibi



alltså fyyyyyyyyy vad jag saknar min älsklingspälskling. och nu hade jag fått för mig att han skulle komma och hälsa på när jag flyttar, men icke, far har fixat hundvakt. grååååååååååteeeeeeeeeeeeeeer







fan

HELLO I LOVE YOU WON'T YOU TELL ME YOUR NAME


IDAG FLYTTAR JAG TILL MAJORNA OCH DÄRFÖR SKRIVER JAG ALLT MED CAPSLOCK, DET ÄR LIKSOM EN SPECIELL DAG FÖR DET ÄR DAGEN DÅ JAG FÖR FÖRSTA GÅNGEN FLYTTAR HEMIFRÅN OCH DET KÄNNS HELT FANTASTISKT. MINA FOTSULOR ÄR SVARTA AV MIN SMUTSIGA GAMLA LÄGENHET, PACKAR SOM EN GALNING OCH LYSSNAR PÅ THE DOORS PÅ ALLDELES FÖR HÖG VOLYM. MEN JAG TÄNKER ATT ALLA GRANNAR ÄR PÅ JOBBET ÄNDÅ, SÅ DET GÖR INTE SÅ MYCKET. FAN VAD PEPP JAG ÄR ÄR ÄR ÄR ÄR! AJA NU SKA JAG VÄL PACKA KLART. 

OBS DET ÄR INTE BRA ATT INTE HA EN DAMMSUGARE NÄR DET FINNS GLASSPLITTER PÅ GOLVET OCH MAN INTE HITTAR NÅGRA STRUMPOR. LITE GLAS I FOTEN HAR VÄL ALDRIG SKADAT, IOFS.
HEJDÅ BISKOP & HISINGEN

28h


har ätit middag hos mamma och upplevt varmt regn för första gången på alldeles för länge idag.
har även fått ett jobb och förmodligen klarat av ett prov. har också fått reda på att klubb a gick plus, så några tusenlappar ligger där och väntar på mig. har även ätit choklad. alltså en riktigt bra dag! förutom nu då, när jag inte vill göra annat än sova, så måste jag läsa till ett prov. igen. fan, det gjorde jag ju hela förra natten också. så är det ett till imorgon. samtidigt som jag måste packa och måla en tavla. helt sjukt. hur fan ska jag hinna? måste stanna uppe hela natten imorgon med, och måla. men det är väl roligare än att plugga. ja, lätt. det kommer bli gött. tror jag ska dricka några öl innan också. då går det nog bättre. lyssna på skön musik och måla, lullig. nice. fan, det vill jag göra NU istället. men nej okej jag är så himla intresserad av städers historia så jag går och lägger mig i sängen och läser om det istället. snart. önskar att ett dygn var 28h istället.




tänk om jag fortfarande kunde vara kreativ och använda min kamera som jag gjorde förr.
tror nog fortfarande att det här är min favorit. min bästa bild. synd att jag inte minns namnet på bandet som använder det som cover på sin skiva, haha, fan.



let love in


har fortfarande vinfärgade tänder & vaknade precis på golvet i mitt tomma vardagsrum. skulle plugga. men det går ju fan inte. sover bara. gött.

igår var jag skitfull



sunny afternoon


kinks på högsta och moppen i handen. riktigt pigg bakislördag, faktiskt. 
igår sa vi farväl till lägenheten på rimfrostgatan med dunder & brak. näe, men fulla och glada var vi. jag älskar och har saknat sådana kvällar så himla mycket! stannade hemma hela kvällen och i slutet satt vi jag, emma, christopher och magnus och rökte inne och lyssnade på bäst musik. drack upp det sista av vinet samtidigt som det redan snurrade alldeles för mycket i huvudet. bäst. tack. gillar er. allihopa. 
längtar redan efter inflyttningsfesten, haha. 

så himla fint väder ute! sådan lycka alltså. magnus hade redan åkt hem vid nio imorse och jag vaknade av att christopher hostade till i vardagsrummet, runt tolv. vi gjorde mackor och satte oss i solen på balkongen och åt och pratade om doggar. gud vad jag älskar doggar!! 

jaja. ikväll blir det avskedsfest och kanske ett besök på BLVD. blir nog gött. 
pusssssshej, ja e gla ida





åh.

mr. clarinet










ny skjorta & nya glajjor. skulle väl kunna bli sådant väder så att man kan gå runt sådär också, tycker jag.





en vecka kvar till majorna.




dröm #2


sommar och ligga i skugga under ett träd i gräset + någon att hångla med



jag


är så jävla trött

på skitmycket grejer

men mest trött som i trött som i behöver sova

hinner inte sova egentligen

men jag gör det ändå


HA!



08:03

råkade sova femtio minuter för länge och ändå sitter jag framför datorn.
om det är något jag inte klarar av så är det att vara uppe tidigt på morgonen. 
har världens längsta dag framför mig också. nngnghhhhhhhh



orkatte



FAN VAD JAG SAKNAR ALLT & ALLA HELA JÄVLA TIDEN DÅ


är kär i en kille på helgon. han är skitful.




nu är jag här tillbaks på ruta ett igen


jag är så jävla trött på dig men ändå är du det enda jag tänker på
helvete



mamma


gick upp klockan nio för att ta mina piller och hade natten innan bestämt mig för att skriva klart mitt arbete på morgonen. svalde mina piller och plockade ut kaffet ur skåpet. sen såg jag det. det värsta som kan hända när man ska göra något viktigt efter alldeles för få timmars sömn. DET FANNS INGA KAFFEFILTER KVAR. skickade sms till mamma och skällde ut henne lite smått för att ha tatt med ALLA kaffefilter till sin nya lägenhet. satte mig ner bitter och trött och försökte börja med arbetet. 
efter 45 minuter hörde jag låset vridas om och in kommer mamma med kaffefilter i handen. alltså LOVE!!!!!!!!!
är helt mammig nu. haha, fan.


kaffet blev för starkt förresten




panda


nu är det gjort. nu har jag klippt av navelsträngen. jag bor inte längre under samma tak som min mor. men det är fortfarande lite jobbigt, eftersom jag bor kvar i vår gamla trea och hon nu bor i en ny egen tvåa. hela lägenheten är tom och otäck. det ekar och det är mörkt. kom precis hem från min bror som har formaterat om min dator, in i den här mörka, tomma lägenheten. känns inte alls trevligt. samtidigt som det inte alls känns som min egen dator. inget finns kvar och den skriker bara "WINDOWS! VISTA! WINDOWS VISTA!" med sin lugna bakgrund och sitt tomma skrivbord. men det lungar lite när jag tänker på att allt finns kvar på den externa hårddisken. puh.

jag kom för tio minuter sen på att alla mina bokmärken är borta (....................OHMYGOD!!). vad i helvete liksom. hur ska jag nu minnas alla adresser? fan också. måste leta upp alla vänners bloggar och sådan skit, igen. mitt minne håller inte för sådant. jag minns inte ens mitt eget telefonnummer, liksom.


jag vet inte hur jag ska klara av att vara ensam i den här lägenheten till den 29 april (då jag flyttar till majorna, om det nu skulle vara någon som har gått miste om den här informationen). den känns så dyster. och det slog mig precis hur himla himla himla glad jag är över att jag ska flytta ihop med emma, och inte flytta ensam. jag är nog inte det minsta redo för något sådant. har svårt bara att klara av den här natten. men det är nog eftersom det är så tomt. aja. jaja. jag ska sluta lipa nu.

nej, lite till. har tagit fel dos av antibiotikan i 3½ dag. nu kommer det säkert inte ens fungera. jävla skit. vill ju bara bli frisk.





jag har förresten inte rökt på åtta dagar


uuuuuuuhgggg


jag går på antibiotika och min dator har dött. jag ska med hjälp av magnus försöka återuppliva den imorgon. imorgon flyttar mamma. jag kommer bo i en tom trea ganska länge. skit. men jaja. det går nog an.
känns som att jag aldrig ska bli frisk. hör ingenting och slemmet lossnar aldrig från bröstet. hostar och hostar och vilar. det är det jag gör. igår fick jag magiska piller av min gudmor. det gjorde så att tårarna torkade och att jag äntligen kunde somna (det gör ont att ha en svårare form av öroninflammation. asont.). det var hur skönt som helst.

jag har suttit hemma varje dag den här veckan. eller nej. i måndags var jag ju i skolan. men det gick inte så bra. har varit sjuk sen i söndags och jävla skit. vart är mitt immunförsvar? ge mig ett

57


idag fyller mamma 57 år & jag älskar henne så himla mycket. på sin dag sa hon helt plötsligt att när jag flyttar så ska vi gå och shoppa allt som jag behöver ett tag framöver i lägenheten. min ångest över hur dyrt tvättmedel är försvann direkt. bästa mamma. mamma paajanen. grattis.




le idiot


det är helt otroligt hur jag kan blir sjuk, varje gång, efter ett lov. direkt när skolan börjar så blir jag sjuk. och då menar jag sjuk som slem i hela halsen & bröstet & lungorna & hela härligheten + feber. är det psykiskt? kan det verkligen vara det? eller är det för att det är full rulle hela lovet och när man väl sitter ner och andas ut så blir man sjuk? för att man inte är igång? har ju liksom inte hunnit bli sjuk under lovveckan. men jaja, okej. kanske är lika bra. nu hinner jag i alla fall ligga och läsa ur idioten. man blir så less när det under hundra sidor endast har gått en halv dag i handlingen. but hey, det är väl gött att ta det lite långsamt ibland? elleeeeeeeeeeer?


tänker bara på flytten & flytten only



gråter när jag tänker på det här








kan kalla mig för idiot det har jag ingenting emot jag är en idiot













fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan
bilderna är tagna av sally mann förresten, men det visste ni väl redan





dagdrömmar


- att få sitta på ett tåg med tusen fjärilar i magen för att till slut hoppa av och tusen fjärilar blir till miljarder och så går man lite snabbare för att skynda sig in i en famn man längtat efter

- att ha en påse halstabletter

- att ha ett paket cigaretter/en snusdosa

- att sitta i en park med en falafelrulle i ena handen och en kall öl i andra, när det är soligt och varmt, bland vänner.

- att inte ha rethosta

- att få hångla i en soffa

- att anordna en tacomiddag




sitter i min brors soffa och dagdrömmer. dagdrömmer nattetid.


.


älskar när min bror kallar min alkis och älskar all ångest. story of my life. hejdå.

you drink too much, makes me drink just the same


har varit full i en vecka. jobbigt att det kommer bli en vecka + två dagar. eller jävligt roligt bara. hobbyalkis. 

hoppas linnea får håkan. det hade gjort mig så lycklig.




samt att jag aldrig mer ska såra någon, det är så jävla jobbigt & onödigt.



i'm a stranger








i can't win





























städa min lägenhet


psykiskt ostabil helg, men det gör väl inte så mycket. fyllan & mattias har räddat mig, inte minst igår. 
gårdagen var överlag helt fantastisk. påskmiddag med vänner och all out dubstep efter det. det var grymt som fan. verkligen. nu kom min bakfylla. oj. mattias och isak har åkt hem. tråkigt och skönt på samma gång. 
önskar att någon kunde komma och städa min lägenhet nu. orkar liksom inte. 

allt luktar skit

mattias är här också och han är snygg och het och bäst i hela världen och jag älskar honom mer än något annat. isak med.


påsk är nog min bästa högtid. blev full på en och en halv öl just nu. mattias kan knäcka nötter med sina nötter. fan vad coolt. han ska få visa. ååååh all out dubstep ikväll då,

pepppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp



mattias är här och då mår jag bra igen

RSS 2.0