sista februari

Usch & fy. Ajajaj ojojoj sicken kväll det var igår då, igen. Vi började förfesta direkt efter mitt förra inlägg här, vid 16-17 och jag höll på till klockan halv åtta på morgonen. Urrrgghhhh. Så himla himla trött idag. Och det bästa med det hela på Sacre Bleu var att alla jag kände försvann, åkte hem samt försvann in i sina egna huvuden. Så jag tog tag i saken och skaffade nya vänner. Blev vän med ett killgäng som jag hängde med till klockan halv åtta på Vasaplatsen. Ja, i en lägenhet alltså. Sen åkte jag hem till en fullsmockad lägenhet, fullsmockad med folk som sov. Och det var såklart till Chappöööö jag åkte/gick. Hickade från Stigbergstorget till Chapmans torg klockan åtta på morgonen. Det var rätt fint ändå. Kröp ner bredvid Linnea och gick inte upp förrän 18-19 ikväll. Mattias och Sara hade åkt för längesen när det var dags för mig att vakna, men jag har ett svagt minne av att de kom in i rummet och kramade mig, båda två, innan de stack iväg mot Jönköping igen. Sorgligt men sant! Men jag är helt säker på att vi ses snart igen. Det var ju så himla roligt igen, trion samlad igen. Fantastiskt! Dags för tv. Satan

chappe

Sitter och är bakfull som så många andra gånger på chapmans torg. Jag gillar det. Speciellt nu när Sara och Mattias också är med. Helt fantastiskt. Även fast det känns som att mitt liv är en ständig bakfylla, så gillar jag det.
Såg igår att jag i torsdags skickat ett vackert fyllesms till Linnea; "Hatar mitt liv men älskar att vara full.". Några tycker att man borde skriva en låt, inspirerat av just det smset. Tror det var Emma som sa det. Tror även Anders höll med. Det låter ju som herr Hellström, så jag är nog inte så sugen på det ändå.
Nu fick jag en cider. Dags att sätta igång igen, tänker vi. Dags att bli full. Japp.
Röppni fälls

ÅH

OM BARA NÅGRA TIMMAR ÄR SARA & MATTIAS HÄR HOS MIG I GÖTEBORG JAG DÖR AV LYCKA

sista onsdagen i februari

Jag har ingen aning om hur jag ska smälta det här. Eller hur jag ens ska ta in det. Hur gör man sådant? Hur ska man förstå att något hemskt har hänt någon i familjen? Hur fan gör man?
Hade kommit över hela det där med att onsdag är den värsta dagen i vecka, fram tills nu. Kände mig väldigt dålig imorse och sket därför i att gå till skolan. Lika bra tänkte jag, så jag inte smittar någon annan. Men eftersom cashen är viktiga åkte jag ändå till jobbet senare. Satt och frossade/svettades vartannat och ångrade av hela mitt hjärta att jag inte sagt till att jag inte kunde jobba idag. Smsar min mamma och berättar om mitt tillstånd och får som svar att det är mycket sämre med någon annan i familjen. Jag har aldrig varit med om en panikångestattack, men jag tror att det var det som hände mig, där på vagnen. Nej usch. Gud vad ärlig jag är, här, på internet. Vad löjligt. Aja.
Känns förjävligt att man inte kan göra något åt saken. Att jag inte ens kan vara där. Krya på dig, pappa.

BÄST VS BÄST

Vilken är bäst? Shit.

drömmen om majorna & all those beautiful boys

är helt sådär besatt av tanken om flytten som möjligtvis kan ske i juni. till majorna. jag har ta mig fan alltid velat bo i majorna. och nu finns den där vindsvåningstvåan där borta, och väntar på mig. i ett år kommer jag i så fall få bo där och jag vet inte, det känns helt ofattbart. jag håller tummarna för att emma blir min sambo. det vore helt fantastiskt. det nästan rycker i mig av bara tanken. tänk vilken fantastisk sommar! sommaren 2010, i majorna, sambo med emma, vindsvåning, öl & gemensamma middagar. promenader hem från järntorget, mitt i den ljumma sommarnatten. OK, nu får jag lägga av. går överstyr nu, kanske. nej men det vore ju verkligen a dream come true då. sen ifall emma inte kan, vet jag inte riktigt. hyran är ändå ganska hög och när jag försökte komma på vänner med jobb som skulle kunna vara intresserade av att flytta, blev svaret snabbt noll. känns ju lite jobbigt, men jag tänker att det ordnar sig. själv har jag skrivit ett brev till min mors chef idag. ett brev där jag skulle berätta lite kort om mig själv. det är väl ändå det värsta som finns? när något så lätt blir så svårt. vad ska man skriva för att det ska bli ett brev som sticker ut i mängden (obs! det skulle inte vara något cv. obs!)? "hej jag är bäst hejdå", nä. det går säkert bra. jag tror att jag framstår som en ball person i mitt brev. för det är säkert det de letar efter. en jävligt ball brud. hehe.
förövrigt har jag idag skrivit det sämsta prov jag någonsin har skrivit. är 125% säker på att det är ett IG på det. men jag försöker övertala mig själv om att det är lugnt. missade ju en hel del när jag var sjuk. det är OK. OK? OK. sedan skötte jag mig otroligt mycket bättre i mörkrummet där jag förstorade halvformatsbilder på emma till stora vita ark. det var spännande, men även ganska jobbigt. allt är inte riktigt tiptop på skolan och ibland behöver man tunga järnlinjaler för att få ett bra resultat. japp. det var kul dock, hade ett riktigt flow och fick fram två schyssta bilder på relativt kort tid. skönt.
ikväll ska även alla andra dricka öl förutom jag, känns det som. vart fan får alla pengar ifrån? nu liksom? två dagar innan lönen? galet. är fruktansvärt avundsjuk men jag tänker att min helg kommer slå allt ändå, så jag håller nog humöret uppe ändå. relativt bra i alla fall. sara och mattias kommer nämligen och hälsar på mig i helgen (precis som den gamla goda 07-tiden) och jag blir alldeles pirrig när jag tänker på det.. det ska bli bäst, har jag bestämt. lönehelg och allt! vad kan gå fel? natting.
jag gillar livet rätt okej mycket just nu ändå. är lite trött på att jag ständigt flyger runt och blir småförälskad i alla fina pojkar, pojkar jag inte ens känner. en-kvälls-förälskelserna. ja, ni vet. eller spårvagnsförälskelserna är nog mina favoriter. det är inte ens vår än och jag är galnare än någonsin. jag vågar inte ens tänka på hur det ska gå i vår. kanske lyckas jag bli förälskad på riktigt istället, man vet ju aldrig.
jag saknar att bli kliad på ryggen i alla fall, that's fer sure.

vatten

ligger och dricker litervis med vatten för att bli av med mitt illamående, det hjälper inte ett skit ska ni veta.
försöker plugga men får erbjudanden om lägenhet i majorna. hur fan ska jag koncentrera mig nu då?
jävla platonjävel.

IASIP

finns inget bättre
har för övrigt gått upp med tuppen imorse för att gå på en lektion. är glad över att vagnen kommer över huvud taget och åker iväg mot skolan. vagnen stannar dock vid lilla bommen och kommer inte längre än så. så jag går. jag går till schillerska. åh. tröttast i världen och med kramp i magen, går jag till skolan. kommer en kvart försent och får reda på att vi inte ens behövde vara där. story of my life. nu ska jag nog sova tills jag inte känner för att banka sönder flertal huvuden med en hammare längre. japp.
ska nog somna till it's always sunny in philadelphia. det känns bra. då går det nog över ännu snabbare.
gnatt

stockholm/göteborg

åkte tåg till stockholm, med en jävligt jobbig klump i magen.

var och åt på en indisk restaurang vid medis, med mamma, ville & rosa. det var gott. innan det träffade jag en person som varit en av de viktigaste i mitt liv, för sista gången.
åkte till universitetet efter middagen och drack öl. det smakade gott ska ni veta.
smygfoto
maja säger något roligt till charles (de skulle till skolan jättetidigt dagen efter. de skulle inte bli fulla. hehe!)
det här var på fredagen. jag var väldigt full och skulle upp klockan fem dagen efter för att åka hem. ajsen.
samma tunnelbana samma kväll. fina vänner jag har, va!
tillbaks i göteborg! förfest på chapmans torg med bra folk.
alkoholen flödade och vi drog till slut till röda sten för dubstep. där fick inte kameran vara med och störa. 



det var det! nu ska jag se på it's always sunny in philadelphia (världens bästa serie), tjing!

dubdubdubdubdubdubstep

igår var en fantastisk kväll. göteborg är fantastiskt. mina vänner med. det började med en stor (fast liten) förfest på chapmans torg, hemma hos linnea. emma är kvar i stockholm nämligen. då blir det "hemma hos linnea". japp. usch, är fortfarande helt bakisförvirrad, men OK. sen fick vi gå till röda sten eftersom vagnarna inte riktigt kunde ta sig fram i snökaoset. minns inte så mycket av den promenaden, men till slut var vi i alla fall framme och då blev det bara helt fantastiskt. dubstepklubb är nog det bästa som finns. jag ska sluta gå på andra klubbar och bara dubba. hoho. jag och linnea var såklart grymmast på dansgolvet (jag lovar) och röda sten erbjöd mig allt jag behövde. en vän som är lika galen i dubstep som jag och visar det genom att dansa som en galning, massa vänner och ett hångel. alkohol också, såklart. och bra musik. yes, det var en väldigt lyckad utekväll. det var dock inte lika roligt att vandra tillbaka till chapmans torg som det var att vandra därifrån och vinden var så kall att jag ett tag trodde att jag inte skulle klara det. höll krampaktigt i en hand och kom till slut fram. höll krampaktigt i en vän länge länge tills vi till slut somnade, lugna.
denna dagen har bestått av sömn, nudlar och överraskningar. väldigt mycket snö också. det var inte det lättaste att ta sig hem från hållplatsen. ohnej.
nu ska jag föra över bilder från stockholm och gårdagen, så slänger jag väl upp dom om en stund.
borde plugga också. jävla skit. glömmer bort att skolan finns när man haft så roligt och varit så upptagen. snart är det över i alla fall. ska bli skönt. då ska jag sova.

jag har inte hört av mig på ett tag


och nu har jag alldeles för mycket att skriva, ifall jag skulle försöka berätta allt som har hänt sen senast. jag tror inte det går. jag tror att jag skiter i det och bara kör på nytt. ska försöka lägga upp mer bilder också. det känns roligt med bilder på bloggar. har äntligen börjat förstå det fina med bloggar (hur har jag kunnat missa det?) och ska väl själv göra ett försök nu. är ju hälften dator och hälften människa (jag lovar) så det känns väl egentligen som det enda rätta.

jag befinner mig i alla fall i stockholm för tillfället (en jävla ångestresa om jag ska vara helt ärlig) och letar efter något gott vegetariskt recept på internet. tips? god enkel vegetarisk mat? känns som att jag alltid äter samma sak. känns lite lite lamt, när jag ändå har en mor som betalar för ingredienserna. kan ju lyxa till det hur mycket som helst! nu hittade jag receptet till en italiensk quorngryta. vattnas i munnen.
är förövrigt väldigt bakfull idag. upptäckte att stockholm har så mycket mer att bjuda på än ett förhållande. har druckit öl i studentkorridorer och ätit på fin/god restaurang med halva familjen och utforskat mer än jag gjort den senaste tiden jag har spenderat i stockholm. gud vilken jävla toffel man kan bli. det är väl ändå det värsta som finns? att bli en toffel. eller ha någon som tofflar för en. så himla hemskt. har ju insett nu i efterhand att jag betett mig som den värsta sortens toffel. den som ger upp sina egna planer och allt för att umgås med en person som inte gör likadant tillbaks. att man kan bli så blind av att vara kär. så blind att man.. nej, ska nog inte ta det längre än sådär. man vet ju aldrig vilka som råkar hitta hit.

ikväll ska jag, mor, bror & brors sambo hyra en film och köpa en massa gott. det känns helt rätt. jag går runt i min största och mjukaste adidas-tröja och ett par stora byxor som min bror slängde på mig imorse när jag låg och klagade över kylan och bakfyllan, och det känns fruktansvärt skönt att jag slipper försöka se snygg ut idag. usch, vad jag inte kan skriva en sammanhängande text idag, känner jag.
jag är glad över att jag bestämde mig för att åka hit åndå, även fast resan från första början inte alls skulle se ut såhär. jag tror den ser bättre ut en orginalplanen faktiskt. insåg jag speciellt igår.

såklart längtar jag efter mitt kära göteborg och mitt alldeles perfekta crew. det blir fantastiskt att komma hem till alla och dessutom är det dupstep på röda sten samma kväll. kan inte bli annat än grrrrreat. (och så skänker jag såklart en tanke till en viss famn som jag förhoppningsvis får lägga mig i snart snart snart)

PUSS, det är nu det börjar!


(nu har jag inget eget att ladda upp, så ni får njuta av sally mann. förhoppningsvis lika mycket som jag gör)



























RSS 2.0